Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Kto vyhra tento rocnik? |
| Slovan |
|
25% |
[ 21 ] |
| Kosice |
|
33% |
[ 28 ] |
| Martin |
|
17% |
[ 15 ] |
| Trencin |
|
3% |
[ 3 ] |
| Zvolen |
|
8% |
[ 7 ] |
| Poprad |
|
0% |
[ 0 ] |
| Skalica |
|
5% |
[ 5 ] |
| Zilina |
|
5% |
[ 5 ] |
|
| Celkom hlasov : 84 |
|
| Autor |
Správa |
Johnyy Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 33 Bydlisko: Prievidza - Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2008, 23:39 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
Slovensky hokej teraz vobec nesledujem, ale tak tabulka je velmi zaujimava, co sa mi paci je jasne kedze som Kosican a aj prekvapenia mam rad, predsa len stereotip na cele so Slovanom, mi liezol na nervy. Ale tak zase nech to Blavaci neposeru play-off by pre mna nebolo play-off ak by sa Kosice nestreli so Slovanom, ale aj tak nie je o com teraz... Zaciatok sezony...  |
Nemyslim si, ze postavenie Kosic na cele tabulky je prekvapenie a tak isto sa nebojim, zeby sa Slovan nedostal do play off, s tym tymom co maju musia pomyslat na finale. Kosice to iste. Tuto sezonu si myslim, ze si to znova rozdaju. Samozrejme nechcem podcenovat ostatne tymi, su to len moje uvahy...
Na vyrovnanejsiu partiu to vyzera o ostatne priecky. Kto sa nedostane do play off si neovazim ani typovat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14668 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2008, 23:55 Predmet: |
|
|
| SR20, Kezmarok, Zilina a Banska Bystrica su moje tipy na nepostupove priecky + Poprad ak sa nepozbieraju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Johnyy Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 33 Bydlisko: Prievidza - Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 06 Okt 2008, 1:07 Predmet: |
|
|
No ta SR20 to je jasne, kedze niesu bodovany...Inak tento rocnik uz dve vyhry, co je chvalihodne...
Inak Kezmarok a Poprad suhlasim. A niako sa mi nepozdava Nitra. Plus este Zilina alebo Bystrica. Uvidime ako sa vykrystalizuje zvysok sezony... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 853 Bydlisko: Martin//Ostrava Karma: 
|
Zaslal: 07 Okt 2008, 18:54 Predmet: |
|
|
| bystrica hra zatial dobre skorej to vidim na nitru a poprad. Som rad ze matin sa prebral s krca a konecne sa presadzuje golovo riha a dornic, dufam ze aj hovorka sa rozohra...inak nepamatam si ze by dzubina chytal tolko zapasov po sebe za spisiaka (ak neratam autonehodu lakosila)...ze by mu konecne zacal verit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Johnyy Amateur

|
Zaslal: 08 Okt 2008, 21:47 Predmet: |
|
|
| Martin po rozpacitom uvode sezony zacina naberat stary kurz...podla mna ma jeden z najvyrovnanejsich kadrov v extralige(po slovane, kosiciach a zvolene)... |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 294 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 10 Okt 2008, 22:11 Predmet: |
|
|
takze moje tipy ))
Košice - Ban. Bystrica 1
Slovan BA - Žilina 1
Trenčín - Poprad 1x
Kežmarok - Lipt. Mikuláš 2
Nitra - Skalica 1x
Zvolen - HK ORANGE 20 1
//autoeditácia príspevku ( 10 Oct 2008, 23:11 )
lol .. blavaci prehrali   ..
hmm .. ani sa im necudujem .. letenky do Ruska su drahe )) .. sak kurz na ZA bol dobry  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2096 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 18 Okt 2008, 18:53 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
Hovori dome:
"pocuvaj Miro, jak som teraz isiel na stadion, tak ty kokos tak som rozkopal takych piatich chalanov , ze az!"
Lazo nato:
"Az piati boli? To si im dobre dal!"
A Dome doda:
"Jasne , dal som ich dole vsetkych a jednemu z nich som taku zaje*al, az mu slabikar vypadol z ruky!" |
dnes sa "akoze pan" DOMEnt zas predviedol...pustit sa do chlapca, co lezi na lade, je najmladsi, najmensi.....po dnesku mam chut ist mlatit male deti a casnicky co mi odmietnu naliat...keby hocikoho ineho si podal, aj gajdy co je asi taky jak chmelo stary by mu nalozil na usta..ale taky spelda co by z neho zrobil...no nic, skoda...slovan forever, nech toto dome predvedie aj v UFE ked budu prehravat o 15 golov a dostaneme vdaka domentovi nalepku imbecilny narod |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 294 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2008, 20:46 Predmet: |
|
|
| dnes bola uzasna atmosfera na LM .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7568
Zaslal: 24 Okt 2008, 20:50 Predmet: |
|
|
skypej.. som počul, že ste mali mať vstup zdarma? Potom nečudo..
Inak v KE vypredané, ale košičania sa vyznamenali..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

|
Zaslal: 24 Okt 2008, 21:02 Predmet: |
|
|
| brm napísal: |
skypej.. som počul, že ste mali mať vstup zdarma? Potom nečudo..
|
jj ) ..
to je dobre ze KE prehrali .. aspon sme sa na vas dotiahli  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 672 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2008, 23:07 Predmet: |
|
|
moje tipy na 16. kolo:
ZV - BB 1
SI - PP 1
TN - BA 1
KK - KE 2
NR - MT 2
SR20 - ZA 2 |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15734 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2008, 23:26 Predmet: |
|
|
| skypej: Aspon raz za zivot, co??? Ine sezony ledva tych par drevenych lavic sa tam zaplni a teraz aka vyborna atmosfera, no ked bol vstup zadarmo, tak sa ani necudujem. Myslim, ze sokoro bublina splasne a Mikulas sa vrati tam, ako si ludia zvykli. Podla mna je to len otazka casu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mathews Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 218 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2008, 0:34 Predmet: |
|
|
aj ja si to myslim zaciatocna euforia kader na to nemajju aby hrali o spicu tabulky play off vas bude boliet teda ak sa vobec donho dostanete // hojko ides do NR ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14668 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2008, 12:34 Predmet: |
|
|
| Martin od domacej prehry s LM bodoval v kazdom zapase, konkretne 9z - 22b - slusna bilancia!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

|
Zaslal: 25 Okt 2008, 15:11 Predmet: |
|
|
vsetko vec nazoru!
podla mna tento rok to dosiahnu velmi vysoko )) ..
nuz ja sa tu s nikym hadat nebudem .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|