| Autor |
Správa |
G0lDiER_ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 976 Bydlisko: Doma # You're low brain! Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 21:10 Predmet: |
|
|
trochu inak to co napisal dej:
1.) otvorte si sietove pripojenia
2.) kliknite na Spresniť (hore v ponuke kde je subor, upravy atd.) a potom Rozšírené nastavenie a v prvej ponuke vyklikajte Hamachi na 1. miesto.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kamaratko Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.07.2008 Príspevky: 1
Zaslal: 04 Júl 2008, 11:51 Predmet: |
|
|
dokelu, nainstaloval som si to hamachi po dlhom case zasa a vôbec ma to nechce prihlasit, neviem co s tym aspon keby sa to dalo úplne odinstalovat aj s pridelenou ip alebo co..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dede5 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.05.2008 Príspevky: 8 Bydlisko: Lamky.net Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 20:05 Predmet: Battlefield Vietnam a hamachi |
|
|
mame takýto problem , chceme zahrat 2ja po nete Battlefield Vietnam mame tu istu verziu 1.21 a vypnute všetky firewalli a rozlične cdkeye.na sieti sme len my davaja
jeden s nás chce vytvorit server cez dedicates server do general vypiše ze chceme buď internet alebo network zvolime network ako (hamachi) a IP dame hamachi 5.xxx.xxx.xxx ... a aj tu istu verzui hamachi ten kto vytvori ten vidi iba svoju hru v multiplyer-local ale druhy nevidi PLS ludia ja fakt netušim čo s tym je
kto to vyrieši ja machr !!!
neviete niekto ako mam nadradiť v miesta sieti 1.hamachi a 2.network adapter ak sa to dá.
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
353.51 kB |
| Rozlíšenie: |
1680x1050 |
| Prezretá: |
124 krát |

|
|
367.95 kB |
1680x1050 |
80 krát |

|
|
176.96 kB |
1617x894 |
79 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Speed99 Novice

Stav:  Založený: 23.07.2008 Príspevky: 1
Zaslal: 23 Júl 2008, 18:53 Predmet: |
|
|
| Mam taky problem, nainstaloval som hamachi. Som zosietovany cez neho s jednym kamosom. Status pri nas oboch je zelene kolecko. On ma moze pingnut ale ja jeho nie. skusali sme uz vypnut aj firewally obaja al stale nic. A vobec ma nevidi v hre. kto poradi ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
daffon Novice

Stav:  Založený: 28.06.2008 Príspevky: 4
Zaslal: 11 Aug 2008, 11:29 Predmet: |
|
|
| pls poradi niekto ako zahrat age of mythology cez hamachi
|
|
| Návrat hore |
|
 |
johnz Amateur

Stav:  Založený: 12.04.2007 Príspevky: 13
Zaslal: 13 Aug 2008, 17:30 Predmet: |
|
|
Pomohol by mi niekto?
Chceme hrat s kamaratmi CSko 1,6 po Hamachi sprawili sme vsetko podla nawodu co som nasiel tu
| Kód: |
| http://www.bside.sk/index.php?page=CounterStrikecezHamachi |
mame spraweny server ale ked sa chceme pripojit vypisuje to
VALVE validation rejected
|
|
| Návrat hore |
|
 |
stejko Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2008 Príspevky: 61 Bydlisko: Slovenka Ves (od Popradu) Karma: 
|
Zaslal: 13 Aug 2008, 20:25 Predmet: PROSIM POMOC |
|
|
| PROSIM POMOZE MI NIEKTO?CHCEM HRAT S KAMOSOM WARCRAFTA 3,CEZ HAMACHI A NEJDE TO.SKUSALI SME AJ INE HRY,ALE VZDY NIC.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kapu Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.03.2005 Príspevky: 294 Bydlisko: Zlín Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2008, 20:11 Predmet: |
|
|
kdokoliv kdo umí hrát Counter Strike: Source přes hamachi, mohl by mi prosím poslat soukromou zprávu?
Mám sice STEAM, ale kamarádi ne a tak jsem si kvůli ním stáhl Digital verzi, nahodil patche: 16,17 a 18 no a samozřejmě jsme ve stejné místnosti na hamachi, oni mají také tu samou verzi hry co já.
Ví tedy někdo kde by mohla být chyba, že nevidíme naše založené servery a nebo popřípadě jak postupovat dále?
Děkuji mnohokrát za každou soukromou zprávu
|
|
| Návrat hore |
|
 |
rann14 Novice

Stav:  Založený: 02.01.2007 Príspevky: 3
Zaslal: 30 Okt 2008, 18:25 Predmet: |
|
|
po dlchsej dobe som isiel spustit tento porgramcek a napisalo mi ze sa neda pripojit k serveru?? neviete preco
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2008, 22:43 )
vypisuje ze sprostredkujuci server odmitl vas pozadavek na prihlaseni
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 18:25 )
uz som na to dosiel, keby ste mali niekto podobny problem tak odynstalujte hamachi a potom v aplication data vymazte zlozku hamachi a znovu nainstalujte
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hormon Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.10.2008 Príspevky: 1
Zaslal: 01 Nov 2008, 15:11 Predmet: |
|
|
caute ked instalujem hamachi tak sa to v srede sekne, skusal som vsetky verzie a nic neslo!!! co mam s tym robit??? nemate dakto instal key??? prosim
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dushman Amateur

Stav:  Založený: 14.07.2008 Príspevky: 29
Zaslal: 13 Dec 2008, 21:20 Predmet: |
|
|
| prosim vás nema tu niekto servery na nfsu2 cez hamachi?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ejo6 Amateur

Stav:  Založený: 14.01.2008 Príspevky: 18
Zaslal: 27 Dec 2008, 10:10 Predmet: Hranie hier po zamachi v EA hrách. |
|
|
Zdravim. Mám problém pri hraní Red alert 3 ale robilo to napríklad aj pri Lotro Battle for middle earth, proste sme ja aj súper v jednej sieti v hamachi ale v hre ja súpera nevidím a on mna hej. Skúsim aj vytvoriť ale nedá sa na mna pripojiť. Neviete čo tým môže byť?? Nemôže to byť dačo so sietou alebo niečo také??
//GothaR: temy spojene
|
|
| Návrat hore |
|
 |
travis661 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2008 Príspevky: 4
Zaslal: 28 Dec 2008, 14:54 Predmet: Problem s Hamachi |
|
|
Po zapnuti Hamachi mi piše tuto chybu:
Selhalo nastaveni sitoveho adapteru Hamachi.
Konfigurační problém je pravdepodobne zpôsobeni vasim firewallom blokujucim provoz DHCP na adapteru Hamachi.Uistite sa prosim,ze UDP provoz z lokalneho portu 68 na port 67 je pre 5.0.0.1 povolen .Pripadne mozete zkusit firewall pre Adapter Hamachi uplne vypnut .
Prajete si ,aby sa Hamachi nadalej pokusalo o konfiguraciu adapteru,zatial čo budete upravovat nastavenia svojho firewallu?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
travis661 Novice

Zaslal: 28 Dec 2008, 14:54 Predmet: Problem s Hamachi |
|
|
Konfigurační problém je pravdepodobne zpôsobeni vasim firewallom blokujucim provoz DHCP na adapteru Hamachi.Uistite sa prosim,ze UDP provoz z lokalneho portu 68 na port 67 je pre 5.0.0.1 povolen .Pripadne mozete zkusit firewall pre Adapter Hamachi uplne vypnut .
Prajete si ,aby sa Hamachi nadalej pokusalo o konfiguraciu adapteru,zatial čo budete upravovat nastavenia svojho firewallu?
s čim je problem?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
travis661 Novice

Zaslal: 28 Dec 2008, 14:55 Predmet: Problem s Hamachi |
|
|
s čim je problem?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|