Obsah fóra www.hojko.com
Homefórum.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...

Prison Break
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 119, 120, 121  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Hľadanie v téme:  
Autor Správa
Element
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 09.12.2006

PríspevokZaslal: 19 Nov 2008, 23:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

vsetko ste stihli okomentovat ja len ze jednoznacne najsilnejši diel Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 20 Nov 2008, 2:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

psyxopat: Mozes mi vysvetlit prosim ta, ze aky vplyv ma dusik na sklo, resp. narezane sklo??? Very Happy Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
dair
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 17.01.2006

PríspevokZaslal: 20 Nov 2008, 3:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak toto bola max ochrana top secret veci tak to ma podrzte.
Ako mu prislo zle tak stonal a neviem co este a sound detectory nic.
Huste sklo prerezal a dusikom neviem co ako by to bolo akvarium, fakt lol.
Ved vyklady u nas doma maju lepsiu ochranu proti rozbitiu Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 20 Nov 2008, 9:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja neviem.. mne sa to nezda, ze by zmrazenim skla bolo krehkejsie Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Sphinx
Medium Star
Medium Star

Založený: 29.11.2006

PríspevokZaslal: 20 Nov 2008, 9:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
psyxopat: Mozes mi vysvetlit prosim ta, ze aky vplyv ma dusik na sklo, resp. narezane sklo??? Very Happy Wink
zrejme asi taku ze tekuty dusik ako nahle sa dostal do ryh ktore sposobil rezac zacal ucinkovat a vytvorili sa mikroskopicke kryštáliky a tie narusili pevnost skla.. inak to nevidim ako by im to mohlo pomoct..
Návrat hore
FIKY
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.09.2008

PríspevokZaslal: 20 Nov 2008, 15:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Presne tak, tekutý dusík v ryhe narušil štruktúra skla Wink
Myslím že keby to tak v skutočnosti nebolo tak by scenáristi vymysleli niečo iné, pri seriály ako je PB sa radia s odborníkmi. nedajú tam nejakú hovadinu.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
GothaR
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 20 Nov 2008, 15:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

psyxopat napísal:
Myslím že keby to tak v skutočnosti nebolo tak by scenáristi vymysleli niečo iné, pri seriály ako je PB sa radia s odborníkmi. nedajú tam nejakú hovadinu.
Sorry, ale musim: Hehe Laughing Laughing
Len v poslednom dieli, co som videl -
1) Rezanie hrubej rury karbobruskou na baterky, ktora na to nema vykon ani priemer za kratky cas.
2) Odzvaranie este hrubsej steny vacsej rury za este kratsi cas pomocou obycajnej zvaracky.
Takychto blbosti tam bolo omnoho viac, len teraz si neviem spomenut. A toto sa pravidelne objavuje v hollywoodskej produkcii, prikladom za vsetky su filmy o Jamesovi Bondovi s Brosnanom v hlavnej ulohe.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Šu-Do
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 20 Nov 2008, 16:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

psyxopat napísal:
nemyslim si, ze sa radia s odbornikmi... pri zdravom rozume ti dojde, ze to co tam stvarali nie je mozne Razz , ale mne to nevadi Smile
Návrat hore
ViRuS
Professional
Professional

Založený: 10.01.2005

PríspevokZaslal: 20 Nov 2008, 18:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
Sorry, ale musim: Hehe Laughing Laughing
Len v poslednom dieli, co som videl -
1) Rezanie hrubej rury karbobruskou na baterky, ktora na to nema vykon ani priemer za kratky cas.
2) Odzvaranie este hrubsej steny vacsej rury za este kratsi cas pomocou obycajnej zvaracky.
Takychto blbosti tam bolo omnoho viac, len teraz si neviem spomenut. A toto sa pravidelne objavuje v hollywoodskej produkcii, prikladom za vsetky su filmy o Jamesovi Bondovi s Brosnanom v hlavnej ulohe.
nezabudni na zariadenie, ktore dokaze bezdrotovo skopirovat udaje z kazdeho elektronickeho zariadenia v okoli!!! Very Happy
Návrat hore
FIKY
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 21 Nov 2008, 14:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Citácia:
Wentworth Miller se pro francouzskou televizi Canal + svěřil s tím, že čtvrtá sezóna seriálu Prison Break je sérií poslední. Podle něj to celá parta lidí, která se podílí na seriálu ví a také si myslí, že by se pátá sezóna dělala jen pro peníze, čehož nechce být součástí.
Objevily se zvěsti o konci seriálu a také o dvou bonusových epizodách. Můžete to potvrdit?
Wentworth Miller: Ještě se to oficiálně nerozhodlo. Ale všichni, kteří pracují na seriálu vědí, že je konec. Tak to je. Myslím že všichni lidé z výroby seriálu chápu, že je na čase to zastavit a odejdít dokud je čas. Jestli tu někdy byla pátá sezóna tak jen pro......( a ukazuje gesto znázorňující peníze)

Mluvil jste o tom s ostatními herci?
WM: Ano, ale jak říkám ( opakuje gesto, že je to jen o penězích), víte, tenhle seriál je velmi úspěšný. Velmi výnosný. Takže je tu pár lidí, hamounů, kteří si nemyslí, že je důvod ukončit seriál.

Takže seriál bude po konci sezóny ukončen. To tím chcete říct?
WM: To je to, v co doufám.......přesně v to doufám..
Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Neutral Samovrazda
Keď Miller hovori ze PB skoncci tak skonci , dúfma že to aspoň dobre zakončia, nechce sa mi to veriť Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Šu-Do
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 21 Nov 2008, 14:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

skoda Sad
kazdopadne dufam, ze to bude mat brutalne vyvrcholenie
Návrat hore
FIKY
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 21 Nov 2008, 16:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tiež dúfam mal by to byť koniec ako sa patrí , ja by som bol rád keby bola aj piata séria, PB ma proste chytil odkedy som videl prvú časť na JOJ-ke , potom som už začal sťahovať , keď hovorí Miller že keby náhodou začali robiť piatu sériu nechcel by byť toho súčasťou takže bez neho ju asi neurobia, jedine že by štvrtá skončila že by Michael zomrel,ale potom neviem o čom by to bolo Confused No ale Miller je tiež človek môže si to rozmyslieť keď mu ponúknu pekný balík cashu, alebo keby bol na piatu sériu totálny námet ,alebo keby štvrtej rapidne stúpla sledovanosť .. Ale keď sa už takto verejne vyjadril to je podla mňa veľmi malá šanca . Tak dúfam že tú štvrtú aspoň predĺžia o pár častí a parádny záver tomu urobia nech potvrdia že PB bol jeden z najlepších seriálov ..
Návrat hore
Retne
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 01.08.2004

PríspevokZaslal: 21 Nov 2008, 23:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak ono, hovorime preto aby to pokracovalo, lebo to teraz fakt stoji za to...

aj ked niektore veci su na pobavenie.., to sklo, tak mna pobavilo hlavne to rezanie... natahal tam neviem kolko kruhov a po hladeni mu vyslo jedno krasne vajicko. Cakal by som ze mu vypadnu tie ostane diely. To uz si tam mohol natiahnut nejake kruzidlo a bolo by to lepsie...

Ale dobre, bol som vo vaznom napati a to si cenim... fakt klobuk dole Wink
Návrat hore
GothaR
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 22 Nov 2008, 0:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

psyxopat napísal:
Citácia:
Wentworth Miller se pro francouzskou televizi Canal + svěřil s tím, že čtvrtá sezóna seriálu Prison Break je sérií poslední. Podle něj to celá parta lidí, která se podílí na seriálu ví a také si myslí, že by se pátá sezóna dělala jen pro peníze, čehož nechce být součástí.
Objevily se zvěsti o konci seriálu a také o dvou bonusových epizodách. Můžete to potvrdit?
Wentworth Miller: Ještě se to oficiálně nerozhodlo. Ale všichni, kteří pracují na seriálu vědí, že je konec. Tak to je. Myslím že všichni lidé z výroby seriálu chápu, že je na čase to zastavit a odejdít dokud je čas. Jestli tu někdy byla pátá sezóna tak jen pro......( a ukazuje gesto znázorňující peníze)

Mluvil jste o tom s ostatními herci?
WM: Ano, ale jak říkám ( opakuje gesto, že je to jen o penězích), víte, tenhle seriál je velmi úspěšný. Velmi výnosný. Takže je tu pár lidí, hamounů, kteří si nemyslí, že je důvod ukončit seriál.

Takže seriál bude po konci sezóny ukončen. To tím chcete říct?
WM: To je to, v co doufám.......přesně v to doufám..
Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Neutral Samovrazda
Keď Miller hovori ze PB skoncci tak skonci , dúfma že to aspoň dobre zakončia, nechce sa mi to veriť Confused
KONECNE!
Podla mna to zbytocne natahovali uz tretou seriou, v stvrtej to maximalne vyvrcholilo ozivenim Sary.
Prave dnes som videl film Utek z Alcatrazu (1979) a Prison Break moze ist dpc! Smile Ziadne natahovanie a neustale prekazenia priprav...proste napad, priprava, utek - vsetko skvele natocene a zahrane, poslednych 20 minut som ani nedychal a film mal pritom prijemnu dlzku cca 1h 45 min.
No k PB: som rad, ze si uz meno viac nepokazia, malo to skonci pekne druhou seriou a nech si hovori kto chce, co chce, podla mna bola uz aj tretia tocena iba pre peniaze, lebo keby im zalezalo na kvalite serialu, tak sa vsetko pekne ukonci v druhej serii a nemuseli sme tu mat kadejake bojove sceny s vrtulnikmi, scylly, zombie, ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 22 Nov 2008, 3:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vies, GothaR, ale film je film a serial je serial, nemozes to porovnavat, ved aj v PB mohli v prvej ci druhej casti utiect z vaznice bez natahovania, ale potom by mal sen serial dve casti a skor by sa to dalo nazvat dvojdielnym filmom. Ale suhlasim s tym, ze je to robene pre peniaze a je cas to ukoncit, hoci v pripade tohto serialu nebude platit, ze v najlepsom treba prestat, pretoze mali skoncit uz davno. Urcite vsak serial dopozeram a budem sa tesit z dalsieho serialu, ktory ma chyti rovnako ako prva seria PBcka.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 119, 120, 121  Ďalšia
Strana 112 z 121

Prejdi na: