| Autor |
Správa |
konyk87 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2007 Príspevky: 962
Zaslal: 30 Júl 2008, 8:35 Predmet: |
|
|
Ace Ventura - Volanie divociny (prirody)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2273 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2008, 15:21 Predmet: |
|
|
| Nevie niekto ako sa volá film v ktorom taký psychopat vraždil ľudí a bral z nich jednotlivé časti tela? Z jednej zobral ruku z druhej nohy a nakoniec ich pribil na kríž a urobil z nich akoby ježiša..a ešte chcel dať srdce z dieťaťa no to sa mu nepodarilo.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kupo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 810
Zaslal: 31 Júl 2008, 15:38 Predmet: |
|
|
| Soviet napísal: |
| Nevie niekto ako sa volá film v ktorom taký psychopat vraždil ľudí a bral z nich jednotlivé časti tela? Z jednej zobral ruku z druhej nohy a nakoniec ich pribil na kríž a urobil z nich akoby ježiša..a ešte chcel dať srdce z dieťaťa no to sa mu nepodarilo.. |
vrazdy podla judasa ?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 951 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2008, 13:55 Predmet: |
|
|
| Nevie niekto ako sa volá film ktorý je natáčaný ako Cloverfield, kamerou ktorú má jeden z hercov. Film je o zombíkoch, o nejakom víruse či čo. Videl som trailer na csfd ale nepamätám si ako sa ten film volal. Dík K+ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 537 Bydlisko: Ultima Thule Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2008, 19:25 Predmet: |
|
|
| radek21 napísal: |
| Nevie niekto ako sa volá film ktorý je natáčaný ako Cloverfield, kamerou ktorú má jeden z hercov. Film je o zombíkoch, o nejakom víruse či čo. Videl som trailer na csfd ale nepamätám si ako sa ten film volal. Dík K+ |
Bud Deník mrtvých alebo [Rec]
|
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 951 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2008, 20:56 Predmet: |
|
|
No pozrel som oba trailery ale nie je to ani jeden z týchto filmov . Snáď ešte niekoho niečo napadne. Ale aj tak dík za snahu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 1479 Bydlisko: UK Karma: 
|
Zaslal: 12 Aug 2008, 13:13 Predmet: |
|
|
| Zhanam nazov jedneho filmu, ktory bol natoceny podla skutocnej udalosti. Vo filme boli zobrazene utoky diabla na nejakeho chlapika. Zda sa mi ze ten nazov zneje ako nejaky "pater pil" alebo nejak tak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tereza Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2007 Príspevky: 489 Bydlisko: MOUŠE :D /BA,19 r/ Karma: 
|
Zaslal: 15 Aug 2008, 14:01 Predmet: |
|
|
no ono to tak ani nie je film ako skor parminutkova kreslena "rozpravocka"
vcera som bola na walle-m a pred tym ako sa zacal film toto pustili. je tam kuzelnik a zajac a zacina sa to tak ze je zaber na mrkvu a je pocut ako niekomu skvrka v bruchu a to zajac v klietke sa nacahuje za tou mrkvou a nedociahne a potom pride kuzelnik aj s klobukom a spicatou ciapkou a zoberie ho na podium a zajac mu robi napriek, lebo mu kuzelnik nedal jest...
nevie niekto o com tu tocim naaaahodou?
/// nie. nie je to ono.. vtipalek  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7568
Zaslal: 15 Aug 2008, 14:23 Predmet: |
|
|
zajac a kúzelník.. no to ma jedine napadá Bob a Bobek, ale to asi nebude ono..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pippo Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 267 Bydlisko: Code: Milky green Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 7270 Bydlisko: afpd Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
M@rt1n Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2006 Príspevky: 1278 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2008, 8:57 Predmet: |
|
|
caute mam toto vyznie dost blbo ale mam len jednu cast z filmu ktoru si pamätám viem že to bolo v lietadle a asi ho uniesli to neviem ale policajt prišiel do kabíny pilota amal takú buchčku (kanón) a pilot sa ho spýtal že či s tým chce strilat tak mu dal taku menšiu ale neviem ako sa ten film vola pls poradte  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1344 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2008, 16:22 Predmet: |
|
|
| M@rt1n napísal: |
caute mam toto vyznie dost blbo ale mam len jednu cast z filmu ktoru si pamätám viem že to bolo v lietadle a asi ho uniesli to neviem ale policajt prišiel do kabíny pilota amal takú buchčku (kanón) a pilot sa ho spýtal že či s tým chce strilat tak mu dal taku menšiu ale neviem ako sa ten film vola pls poradte  |
no moc indicii si nedal, mozno toto: http://www.imdb.com/title/tt0080339/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
M@rt1n Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2006 Príspevky: 1278 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2008, 19:32 Predmet: |
|
|
ee to neni ono som to stahol akurat sa mi zda ze je to novsie ale viem ze ten pilot hovoril "s tým chcete strieľať viete ako rýchlo by klesol tlak? na zoberte si túto" a mali tam spútaného väzňa dákeho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tempus7 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.04.2008 Príspevky: 537 Bydlisko: Ultima Thule Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|