Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Autor |
Správa |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 325 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 14:17 Predmet: |
|
|
| Jurdzi napísal: |
ahojte dost by sa mi hodilo Portable Tune Up utilities nema niekto nieco take? Bol by som velmi vdacny  |
UTFG !!
Nie je absolutny problem to stiahnut z netu - hned prvych x odkazov v googli (portable tune up utilities) ma bezproblemovy download ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
jurdzi Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2007 Príspevky: 206 Bydlisko: hmatnik pod Zoborom :) Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 11:07 Predmet: |
|
|
nj lenze stiahol som prvy ten nesiel hovoril ze tato verzia je piratska ze mam zadat spravny cd-key tak som ho tam zadal no bolo mi to nanic pretoze mi napisalo potom ze prosim restartnite TuneUP...a ked som to znova zapol tak tam stale bolo ze piratska vezia...
druhe odomna pytalo vo winRARe heslo a tretie neslo ani spustit...tak preto sa pytam |
|
| Návrat hore |
|
 |
"J" Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2007 Príspevky: 984 Bydlisko: application/xhtml+xml Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 11:19 Predmet: |
|
|
ahojte. zhanam Portable QIP.
hentie linky som presiel a nemam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7554
Zaslal: 23 Feb 2008, 18:17 Predmet: |
|
|
Klasický QIP 2005 je portable.. nainštaluj si to kde chceš a následne môžeš s tým adresárom robiť čo chceš, kopírovať ho kde chceš a stále sa Ti spustí.
Pri QIP Infium to už také ľahké nebude, lebo on si svoj profil ukladá do Documents & Settings (aspoň čo som minule pozeral, keď som si ho chcel skopčiť na USB) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Amnesy Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2008 Príspevky: 1
Zaslal: 25 Feb 2008, 13:47 Predmet: |
|
|
| QIP Infium je tak isto portable. mám to otestované. Len si treba stiahnúť správne verziu. Napr. z http://www.slovaksoft.com/qip.php |
|
| Návrat hore |
|
 |
celaskon Light Expert

Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 37
Zaslal: 05 Mar 2008, 15:02 Predmet: |
|
|
| stiahol som si portable nero 8.2.8.0 a ked to spustim vzdy mi vyhodi okno, ze nemam original key aj ked som najprv dal key.reg.. ako to mam spustit? dik za pomoc |
|
| Návrat hore |
|
 |
inkognitto Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.07.2005 Príspevky: 637 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 8:26 Predmet: |
|
|
hola boys,
Hladam a hladam, ale stale sa neviem dopatrat k portbable tractor DJ studio.
A som dost hotovy z toho vlastneho vytvarania portable apps, ani som s tym nehol.
Viete mi niekto priblizit jak to co to , pls. |
|
| Návrat hore |
|
 |
andylarkin0 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.12.2008 Príspevky: 62
Zaslal: 21 Dec 2008, 19:03 Predmet: |
|
|
Ja na svojom USB mám nainštalované tieto programy :
7-Zip - Na rar a na zip
Open Office - na úpravu dokumentov
Audacity - úprava zvuku
Clam Win - antivírus
Eraser - mažem ním stopy z PC
FireFox - keby na PC nebol
Gaim - na komunikáciu
Gimp - na úpravu fotiek
VLC Media Player - na prehrávanie
Som veľmi spokojný s Portable Programmi .Potrebujem ich lebo som často na iných PC.
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|