Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Autor |
Správa |
existpierre Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.07.2008 Príspevky: 209 Bydlisko: ZH Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2008, 22:55 Predmet: pokrytie 3G od tmobile ... |
|
|
Ahojte..
Mam taku otazocku, kedy zacne tmobile s pokrytim 3G aj v inych mestach? lebo je to na zaplakanie, ze je to len v ba, tt a nr ... ked orange uz ma pokrytie aj v ZH
Pocul som ze tmobile sa ubera inym smerom, akym?
za odpovede vopred dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1215 Bydlisko: Ano, nedavno sme malovali Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2008, 0:45 Predmet: |
|
|
tiimoubajl ma 4G
edit: v prvom rade dakujem za k-, lebo 4G ma T-Com a nie T-Mobile takze prepacte vsetci ktorych sa to hlboko dotklo....
a pridavam fakt blbuvzdornu aplikaciu ktora sa nachadza "cuduj sa svete" na stranke T-Mobile Slovensko!!!!!!!!!!
| Kód: |
| http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=1285 |
edit2: ujo google mi vyplul aj ten clanok ale za najsmerodajnesie som povazoval prave info o aktualnom pokryti. bol som trocha nasrany tak som uz aj zabudol na co si sa pytal
len ma troska zdvihlo zo stolicky ze clovek sa sekne normalne to napise a hned sa to odmenuje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Curuj Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 916 Bydlisko: Laugaricio Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
existpierre Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.07.2008 Príspevky: 209 Bydlisko: ZH Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2008, 22:49 Predmet: |
|
|
Stenky, keby si si precital, co som sa pytal, asi by si pochopil, ze o pokryti miest viem, kedze som aj napisal tie tri mesta.
ps: ja som ti k- nedaval
Curuj, dakujem, to som potreboval  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 2314 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2008, 22:29 Predmet: |
|
|
| uff no dnes mi na mobile cely den svieti 3G, a to som z KE a nemam 3G simku... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|