už mi to lezie na city, však teraz bol Silvester a už musím zas kupovať darčeky na Vianoce a hľadať povinnú naje*ávku na Silvestra? Nenormálne ten čas letí
Sensation, Dusseldorf, Germany v spolocnosti mojeho naj DJa Rogera Sancheza
tisko zavidim
e:/ znie to lakavo, ale myslim, ze nehrozi
ja asi standardne doma, ako kazdy rok. necakam ani, ze by motyka vystrelila, kamarat sa totiz prestahoval a teraz riesi byvanie, cize byt sa asi nekona, nikto zatial nic nedal vediet, ci ma daky plan. do mesta urcite nepojdem, cize to vidim na silvester na hojkovi
Pohlavie: Stav: Založený: 03.06.2007 Príspevky: 1468 Bydlisko: UK Karma:
Zaslal: 21 Nov 2008, 10:06 Predmet:
Kibo....budem ti robit spolocnost
Sice nie dobrovolne...ale okolnosti ma nutia. Zostavam v GB.....skoda......myslel som, ze poletim na SVK...ale nesu peniaze....
Cize Silvester osamote, zavrety doma a celkovo preje***y cas.....mrzi ma to......a Ked mam travit Silvestra na fore takpekne dakujem
k teme : tak ako kazdy rok doma s celou nasou familiou pyrotechnika my uz prisla tak uz sa neviem dockat vcera som testoval a fizli prisli
na tento silvester sa velmi tesim
a ked skoncim s pyrotechnikou tak potom za frajerkou ak este bude
Pohlavie: Stav: Založený: 14.07.2006 Príspevky: 2119 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma:
Zaslal: 21 Nov 2008, 23:35 Predmet:
doma nad knihami (klasika), ale vecer mozno sadnem na chvilu k telke, pripadne pojdem na chvilu do mesta, ak sa mi bude chciet a bude zima (teda ze nebude prsat ale snezit) a ak tam budu nejaki este triezvi kamosi
Akurat vcera vecer sme riesili s kamaratmi co na silvestra dosli sme ktomu ze asi budeme niekde von unas v parku predpokladam a dufam ze bude perdo ludi a ze bude teraz sa "zije pije hudba hra" popripade ceknut mesto alebo tak neak i ked to bude asi prvy silverster bez rodicov i ked uz minuly rok som "odbehoval" von ale 3,2,1 bolo doma
keďže je naša rodina dosť malá, nechcem ju ešte zmenšovať mojou neprítomnosťou. U nás je zvyk pripiť si na nový rok spoločne, a ja som rád keď som na silvestra s rodičmi a bratom. Po polnoci sa venujem kamarátom a vybehnem s prilbou niekde na front
Silvestra oslavim na chate obklopeny ludmi ktorych mam rad a ktorych v poslednom case uz skoro vobec nevidavam. A kedze kedysi nasa stara parta mavala chatu kazde dva tyzdne, aspon pri prilezitosti noveho roka si tento zvyk docasne obnovime. To bude zas sentimentu
tento rok moji spoluziaci z gymka nestihli rezervovat klastor, takze sa spekuluje o dakej chalupe na lazoch blizko Brezna... ale mozno ostanem konecne doma... na rozhodovanie mam este hrbu casu...
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre