Teraz som nevedel či mám dať doma alebo niekde inde. Totižto budeme na byte ale tým doma mysleli svoj byt s rodinou a my ideme na byt ako rozbíjačkovožúrkovacia verzia.
Pohlavie: Stav: Založený: 25.12.2006 Príspevky: 292 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma:
Zaslal: 24 Dec 2007, 23:26 Predmet:
joj .. no u nas ked nevybavim chatu ja .. tak chata nie je .. a na silvestra by som chatu urcite nevybavil
takze rutina - najprv do krcmy .. kde si vypijeme .. potom niekedy 5 min. pred pol nocou na namestie .. tam sa vybozkavame s holkami, popodavame ruky s chalanmi a spat do krcmy .. kde sa doriadime
aj ked na chate som este na silvestra nebol - kua .. siel by som si to vyskusat .. ale to by bolo asi na dlhu opicu potom
pravdepodobne vonku s kamaratmi na sidlisku na namestie sa mi nechce tam bude ludi po k0kot .....najradsej by som bol keby sa chata vybavila no teraz uz je asi vsetko plne
Pohlavie: Stav: Založený: 03.06.2007 Príspevky: 1469 Bydlisko: UK Karma:
Zaslal: 25 Dec 2007, 14:23 Predmet:
Prve asi doma, lebo sestra ma na Silvestra narodky-18, tak by sa patrilo oslavit to troska, potom by som rad siel vonku s kamaratmi, do nasho oblubeneho podniku zahrat biliard a potom asi len tak pobehovat po vonku a zapalovat ohnostroje Dufam ,ze sa mi to toho roku podari.
Netusim kde netusim s kym netusim jak ... ale doma sa mi nechce byt takze niekam vypadnem .. s kym ? to sa uz niejak spravi bude improvizacia niekto sa vzdy najde ... celkom sa aj tesim
Tak, ako ste nakoniec dopadli? Vsetko podla planov?
Ja som ostal s priatelkou doma. Cely cas v posteli (bol som 3 dni predtym hnusne chory), nieco sme vypili a venovali sa jeden druhemu. Som rad, ze konecne po dlhej dobe som nestravil hekticky Silvester, kde by som bol fest rozbity a na druhy den zbieral po castiach spomienky od kamaratov a priatelov, ze co, kde a ako.
HH na namesti v sluzbe hladal som mrtvolky a podobne ale tento rok celkom kludne
Btw kto kukal ohnostroj v BA ze bol fasa hlavne ten dym daka ktoremu nebolo nic vidiet
Pohlavie: Stav: Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2231 Bydlisko: City of God Karma:
Zaslal: 01 Jan 2008, 12:19 Predmet:
p4ra napísal:
Tak, ako ste nakoniec dopadli? Vsetko podla planov?
Ja som ostal s priatelkou doma. Cely cas v posteli (bol som 3 dni predtym hnusne chory), nieco sme vypili a venovali sa jeden druhemu. Som rad, ze konecne po dlhej dobe som nestravil hekticky Silvester, kde by som bol fest rozbity a na druhy den zbieral po castiach spomienky od kamaratov a priatelov, ze co, kde a ako.
pekne. Ja som mal taku klasiku , boli sme na jednom dome , tam sme sa rozbili trochu a hura do mesta na taxiku.Ako zvykom býva ja si lubim v meste na niečom porezať ruku/nohu , tak zvyk sa zachoval a sklo sa mi zapichlo do nohy , našťastie sa to dalo prežiť a cely večer sme krasne žili na namesti a diskoteke
U frajerky na byte. Trosku popili a o 22:00 sme chceli ist niekde do podniku, bohuzial cesta dole nam netrvala beznch 10min ale vyse hodiny, tak sme rovno ostali na namesti:), pozreli ohnostroj, poobimali vsetkych znamych a sli naspet na byt. O pol 6 rano som 6ludom naebany varil spagety. Zaspal som tesne pred 9. O 10 budicek. Momentalne sa idem asi utopit do vane, ale predym si este asi hrknem jeden vyrovnavaci
mno ja som bol do 23:25 doma, potom sadol do auta, odviezol sa 15km na chatu za spoluziakmi a kamošmi - s organizátorom som sa pohádal, preto som tam nebol posledné 3 dni... vsetci vyvalené oči na mna ze co tam robím, tak 90% ludi bolo velmi rado ze som dosiel... o polnoci sme pred chatou boli vsetci a oslavovali - vystriekal som na nich sampus, vyobjimali sme sa a o 00:10 som si fical domov potom este oneskoreny pripitok s fotrovcami a siel som na chvilu von este
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre