Obsah fóra www.hojko.com
Homefórum.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...

CS 1.6 Server hojko.com
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Hry Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 113, 114, 115  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Hľadanie v téme:  
Autor Správa
Dinoso
Light Expert
Light Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 30.05.2008

PríspevokZaslal: 15 Nov 2008, 21:29    Predmet: plugin Odpovedať s citátom  

Mal by som taku otazocku na vas ci by sa nedal dat plugin , ze ked niekoho zabijem a ma granaty aby som ich mohol zobrat , myslim , ze sa vola real nade drops, myslim ze to nebude prepluginovane len o jeden plugin viac a je to celkom fajn plugin a myslim ze zlepsi hru na servery no.. pls vyjadrite sa
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
moosha
Light Professional
Light Professional

Založený: 02.05.2008

PríspevokZaslal: 15 Nov 2008, 21:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja by som mal tiez taky navrh. Ku teamkillom. Znizit dmg-rate, ked strilate do svojho. Napr. ked ste CT a strelite do T a zoberete mu 50hp, ked do svojho CT tak iba napr. 10hp. Predislo by sa zbytocnym killom. A uz keby niekto velmi velmi chcel niekoho naschval zabit, tak by tych 30 nabojov obetoval.
Návrat hore
Calligen09
Light Expert
Light Expert

Založený: 14.09.2008

PríspevokZaslal: 15 Nov 2008, 23:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

moosha napísal:
Ja by som mal tiez taky navrh. Ku teamkillom. Znizit dmg-rate, ked strilate do svojho. Napr. ked ste CT a strelite do T a zoberete mu 50hp, ked do svojho CT tak iba napr. 10hp. Predislo by sa zbytocnym killom. A uz keby niekto velmi velmi chcel niekoho naschval zabit, tak by tych 30 nabojov obetoval.
Alebo skor nieco take, ze kolko vystrielas do svojho, tolko sa hp uberie tebe... Nebolo by to takto najlepsie? Videl som to na jednom serveri a splnilo to ucel... Smile
Návrat hore
moosha
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 8:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Alebo automaticky 10hp slap pri trafeni svojho.
Návrat hore
lekoklatik
King
King

Založený: 25.09.2006

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 10:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Skôr než sa hráč "," príde sťažovať (i keď by som na jeho mieste ani nepípol pretože ako som už povedal už som ho raz Bannol a objavil sa na servery znovu s tým že to nie je jeho nick ale to má teda smolu pretože som mu písal že som ťa bannol http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php?view=20&page=2 - http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php ) tak píšem že chlapček WH mal Smile

Opíšem situáciu keďže demo som nenahral ale položím ruku do ohňa.
Walkoval som na inferne na bombovisko menšie tam kde sú tie škatule na ktoré sa da skákať tuším je to A a stál som v uličke a čakal asi 10 sec. Počul som ako niekto beží a zrazu kroky prestali tak som bez pohnutia stál a čakal. On walkoval cez vchod od CT spawnu a tak ma dal od zadu. Keďže nemohol vedieť že som tam pretože to neexituje pretože som walkoval tak súdim že má WH. Keby ma neobyšiel zo strany CT ale šiel by priamo na bombovisko tak nepoviem ani slovo. Proste o mne nemohol vedieť. Ale Wh mu pomohlo.

Ďakujem Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
seanko
Amateur
Amateur

Založený: 10.07.2008

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 14:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

nvm ci som to tu dal do spravej sekcie ale:
bola mapa de_inferno bol som v dome a fruxo(admin) ma zakilloval povedal som mu nieco thake uz si nepametam : debil nekilluj ma a na novom kole sa objavi uz YOU HAVE BANNED pernament a laming nexapem preco Shocked a poprosil by som o un-ban Smile
Návrat hore
G0lDiER_
Light Professional
Light Professional

Založený: 16.05.2007

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 19:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

ze nechapem preco...nemas mu bez dovodu nadavat,alebo si zvykni ze v CSku sa zvycajne zabija..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
fruxo
King
King

Založený: 29.07.2006

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 19:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

seanko napísal:
nvm ci som to tu dal do spravej sekcie ale:
bola mapa de_inferno bol som v dome a fruxo(admin) ma zakilloval povedal som mu nieco thake uz si nepametam : debil nekilluj ma a na novom kole sa objavi uz YOU HAVE BANNED pernament a laming nexapem preco Shocked a poprosil by som o un-ban Smile
len tak z nicoho si dostal ban? mal som nick "stfu" a schvalne si na spawne do mna strielal, ostalo mi 34 hp, tak som zmenil nick na fruxo, zabil som ta a dal ti ban... SCHVALNY TEAM ATTACK, papa (netreba nam takychto hracov na servery, ludia si chcu kvalitne zahrat a nie zapodievat sa nejakou trubkou co striela do vlastnych)

a nepovedal si "debil nekilluj ma" ale "chod do pi*e fruxo"
Návrat hore
wolodo
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 10.06.2006

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 19:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

lekoklatik napísal:

Opíšem situáciu)
co ja chodim na to bombovisko tak vzdy radsej idem cez tu ulicku poza lebo povacsine sa tam skryva T... iseil by som rovnako ako to opisujes a zacal by som aj walkovat ak by bolo na to casu....

a ked si ho pocul ze ide tak si strazim aj chrbat lebo viem ze moze prist odtial nie ako kazdy blb co ide bezhlavo po bombu a kasle na to ze kto ju strazi
Návrat hore
seanko
Amateur
Amateur

Založený: 10.07.2008

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 19:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale prt som strilelal na spawne nevymislaj si fruxo do nikoho na spawne som nestrilelal
Návrat hore
Opak
Guru wannabe
Guru wannabe

Stav: Prihlásený
Založený: 24.01.2006

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 20:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

určite si to fruxo len tak nevymyslel..súhlasím s tým že nepotrebujeme na serveri takýchto magorov Smile
Návrat hore
moosha
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 21:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zdravim! Prichadzam s velmi uzitocnym napadom. Dnes a aj vcera, predvcerom, proste furt sa ludia na servri stazovali, ze idu rovnake mapy. Viem, volia to oni, ale stazovali sa ze d2, inf, d2, inf, nuk, d2, inf, d2... a to je pravda. Raz davno som hral na istom CZ servri EXOTiC (mozno poznate) a tam to bolo cez AMXX riesene tak, ze sa nemohla nominovat/volit mapa, ktora sa hrala posledne 4 kola. Tym by sa vylocilo pripadne, uz spominane d2, inf, d2, inf... taktiez zakazat aim_ mapy ked je viac ako 12 ludi, zakazat fy_ mapy ked je viac ako 10 ludi a pod. Zaroven pripajam navrh na pridanie mapy aim_assault, ktora je vyborna mapa kde sa naucite hrat s AK/M4, je velmi dobre spracovana a nie az tak mala. Bohuzial vsade je verzia pre CSS/CCZ tak musite si ju najst asi vy. Dakujem Smile.
Návrat hore
Silmer
Star
Star

Založený: 26.11.2006

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 21:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

boze moosha , sak ten server ma prave byt bez roznych zbitocnych pluginov.. Rolling Eyes , vsetko chcete zakazat, vsade chcete same pluginy omg
Návrat hore
moosha
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 21:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pluginy robia hru lepsou. Na to boli vyrobene.
Návrat hore
mirak2
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 16 Nov 2008, 22:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

moosha napísal:
Zdravim! Prichadzam s velmi uzitocnym napadom. Dnes a aj vcera, predvcerom, proste furt sa ludia na servri stazovali, ze idu rovnake mapy. Viem, volia to oni, ale stazovali sa ze d2, inf, d2, inf, nuk, d2, inf, d2... a to je pravda. Raz davno som hral na istom CZ servri EXOTiC (mozno poznate) a tam to bolo cez AMXX riesene tak, ze sa nemohla nominovat/volit mapa, ktora sa hrala posledne 4 kola. Tym by sa vylocilo pripadne, uz spominane d2, inf, d2, inf... taktiez zakazat aim_ mapy ked je viac ako 12 ludi, zakazat fy_ mapy ked je viac ako 10 ludi a pod. Zaroven pripajam navrh na pridanie mapy aim_assault, ktora je vyborna mapa kde sa naucite hrat s AK/M4, je velmi dobre spracovana a nie az tak mala. Bohuzial vsade je verzia pre CSS/CCZ tak musite si ju najst asi vy. Dakujem Smile.
nejake take nastavenie na servery je a je urcite aj v rtv ale za neviem ako to je nastavene
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Hry Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 113, 114, 115  Ďalšia
Strana 77 z 115

Prejdi na: