Mal by som taku otazocku na vas ci by sa nedal dat plugin , ze ked niekoho zabijem a ma granaty aby som ich mohol zobrat , myslim , ze sa vola real nade drops, myslim ze to nebude prepluginovane len o jeden plugin viac a je to celkom fajn plugin a myslim ze zlepsi hru na servery no.. pls vyjadrite sa
Pohlavie: Stav: Založený: 02.05.2008 Príspevky: 735 Bydlisko: Košice - Nad Jazerom Karma:
Zaslal: 15 Nov 2008, 21:59 Predmet:
Ja by som mal tiez taky navrh. Ku teamkillom. Znizit dmg-rate, ked strilate do svojho. Napr. ked ste CT a strelite do T a zoberete mu 50hp, ked do svojho CT tak iba napr. 10hp. Predislo by sa zbytocnym killom. A uz keby niekto velmi velmi chcel niekoho naschval zabit, tak by tych 30 nabojov obetoval.
Ja by som mal tiez taky navrh. Ku teamkillom. Znizit dmg-rate, ked strilate do svojho. Napr. ked ste CT a strelite do T a zoberete mu 50hp, ked do svojho CT tak iba napr. 10hp. Predislo by sa zbytocnym killom. A uz keby niekto velmi velmi chcel niekoho naschval zabit, tak by tych 30 nabojov obetoval.
Alebo skor nieco take, ze kolko vystrielas do svojho, tolko sa hp uberie tebe... Nebolo by to takto najlepsie? Videl som to na jednom serveri a splnilo to ucel...
Opíšem situáciu keďže demo som nenahral ale položím ruku do ohňa.
Walkoval som na inferne na bombovisko menšie tam kde sú tie škatule na ktoré sa da skákať tuším je to A a stál som v uličke a čakal asi 10 sec. Počul som ako niekto beží a zrazu kroky prestali tak som bez pohnutia stál a čakal. On walkoval cez vchod od CT spawnu a tak ma dal od zadu. Keďže nemohol vedieť že som tam pretože to neexituje pretože som walkoval tak súdim že má WH. Keby ma neobyšiel zo strany CT ale šiel by priamo na bombovisko tak nepoviem ani slovo. Proste o mne nemohol vedieť. Ale Wh mu pomohlo.
nvm ci som to tu dal do spravej sekcie ale:
bola mapa de_inferno bol som v dome a fruxo(admin) ma zakilloval povedal som mu nieco thake uz si nepametam : debil nekilluj ma a na novom kole sa objavi uz YOU HAVE BANNED pernament a laming nexapem preco a poprosil by som o un-ban
nvm ci som to tu dal do spravej sekcie ale:
bola mapa de_inferno bol som v dome a fruxo(admin) ma zakilloval povedal som mu nieco thake uz si nepametam : debil nekilluj ma a na novom kole sa objavi uz YOU HAVE BANNED pernament a laming nexapem preco a poprosil by som o un-ban
len tak z nicoho si dostal ban? mal som nick "stfu" a schvalne si na spawne do mna strielal, ostalo mi 34 hp, tak som zmenil nick na fruxo, zabil som ta a dal ti ban... SCHVALNY TEAM ATTACK, papa (netreba nam takychto hracov na servery, ludia si chcu kvalitne zahrat a nie zapodievat sa nejakou trubkou co striela do vlastnych)
a nepovedal si "debil nekilluj ma" ale "chod do pi*e fruxo"
co ja chodim na to bombovisko tak vzdy radsej idem cez tu ulicku poza lebo povacsine sa tam skryva T... iseil by som rovnako ako to opisujes a zacal by som aj walkovat ak by bolo na to casu....
a ked si ho pocul ze ide tak si strazim aj chrbat lebo viem ze moze prist odtial nie ako kazdy blb co ide bezhlavo po bombu a kasle na to ze kto ju strazi
Pohlavie: Stav: Založený: 02.05.2008 Príspevky: 735 Bydlisko: Košice - Nad Jazerom Karma:
Zaslal: 16 Nov 2008, 21:20 Predmet:
Zdravim! Prichadzam s velmi uzitocnym napadom. Dnes a aj vcera, predvcerom, proste furt sa ludia na servri stazovali, ze idu rovnake mapy. Viem, volia to oni, ale stazovali sa ze d2, inf, d2, inf, nuk, d2, inf, d2... a to je pravda. Raz davno som hral na istom CZ servri EXOTiC (mozno poznate) a tam to bolo cez AMXX riesene tak, ze sa nemohla nominovat/volit mapa, ktora sa hrala posledne 4 kola. Tym by sa vylocilo pripadne, uz spominane d2, inf, d2, inf... taktiez zakazat aim_ mapy ked je viac ako 12 ludi, zakazat fy_ mapy ked je viac ako 10 ludi a pod. Zaroven pripajam navrh na pridanie mapy aim_assault, ktora je vyborna mapa kde sa naucite hrat s AK/M4, je velmi dobre spracovana a nie az tak mala. Bohuzial vsade je verzia pre CSS/CCZ tak musite si ju najst asi vy. Dakujem .
Zdravim! Prichadzam s velmi uzitocnym napadom. Dnes a aj vcera, predvcerom, proste furt sa ludia na servri stazovali, ze idu rovnake mapy. Viem, volia to oni, ale stazovali sa ze d2, inf, d2, inf, nuk, d2, inf, d2... a to je pravda. Raz davno som hral na istom CZ servri EXOTiC (mozno poznate) a tam to bolo cez AMXX riesene tak, ze sa nemohla nominovat/volit mapa, ktora sa hrala posledne 4 kola. Tym by sa vylocilo pripadne, uz spominane d2, inf, d2, inf... taktiez zakazat aim_ mapy ked je viac ako 12 ludi, zakazat fy_ mapy ked je viac ako 10 ludi a pod. Zaroven pripajam navrh na pridanie mapy aim_assault, ktora je vyborna mapa kde sa naucite hrat s AK/M4, je velmi dobre spracovana a nie az tak mala. Bohuzial vsade je verzia pre CSS/CCZ tak musite si ju najst asi vy. Dakujem .
nejake take nastavenie na servery je a je urcite aj v rtv ale za neviem ako to je nastavene
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre