Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Autor |
Správa |
speedo Zablokovaný

Stav:  Založený: 01.06.2005 Príspevky: 113 Bydlisko: Pod mostom... Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2005, 18:08 Predmet: Co vám vadí na fore??? |
|
|
| hmm... |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3743 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2005, 18:16 Predmet: |
|
|
mastermind v hrach inac nic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
igor Expert

Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 150 Bydlisko: Niekde na Slovensku Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2005, 18:46 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
mastermind v hrach inac nic  |
To isté,Hojko je super fórum. |
|
| Návrat hore |
|
 |
speedo Zablokovaný

|
Zaslal: 11 Jún 2005, 19:00 Predmet: |
|
|
| aj ja vravím..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 04.08.2004 Príspevky: 3638 Bydlisko: Land of mental AIDS Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2005, 19:09 Predmet: |
|
|
Niektore pravidla & niektori modi & niektori useri & niektore temy.. inac nic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15706 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2005, 19:10 Predmet: |
|
|
| masterrr napísal: |
Niektore pravidla & niektori modi & niektori useri & niektore temy.. inac nic  |
Konkretne??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 04.08.2004 Príspevky: 3638 Bydlisko: Land of mental AIDS Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2005, 19:43 Predmet: |
|
|
Pravidlo: 6&7&10&16&17 nehovorim ze su cele zle ale az velmi prisne..
Modi: Spoty & t0m4s3
Useri: Vela typov, napr. ti co porusuju pravidla 2,3,8,12,19,21,... + idioti co zakladaju zbytocne rovnaku/podobnu temu or pytaju sa na rovnaku/podobnu otazku ako xy pred nimi..
Temy: co porusuju pravidlo 12&19 |
|
| Návrat hore |
|
 |
speedo Zablokovaný

|
Zaslal: 11 Jún 2005, 20:18 Predmet: |
|
|
Pravidlo: 6&7&10&16&17 nehovorim ze su cele zle ale az velmi prisne..
Modi: Spoty & t0m4s3
Useri: Vela typov, napr. ti co porusuju pravidla 2,3,8,12,19,21,... + idioti co zakladaju zbytocne rovnaku/podobnu temu or pytaju sa na rovnaku/podobnu otazku ako xy pred nimi..
Temy: co porusuju pravidlo 12&19 |
t0m4s3 aj spoty je v pohode!!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jumper Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2005 Príspevky: 1126 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2005, 20:56 Predmet: |
|
|
nic som spokojny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
michaelkiller Medium Expert

Stav:  Založený: 07.08.2004 Príspevky: 96 Bydlisko: hh :-) Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2005, 21:52 Predmet: |
|
|
Tak s kritikou moderatorov si dovolim NESUHLASIT!!!
Je velmi tazke najst ludi, ktori obetuju svoj volny cas na to, aby skvalitnili pobyt na fore pre ostatnych. Tychto ludi si treba VAZIT! Ti co na nich len nadavaju proste slepo zavidia, ze nemaju take prava ako moderatori! A 90% z tych ludi, co zavidi, by post moderatora zahodilo za hlavu po prvom dni, co by museli spravovat forum!
Takze pls na moderatorov ani slovo! Takyto ludia si zasluzia uznanie a nie kritiku!
Dohovoril som, prepacte za tak dlhy prispevok ( niekedy je to dost nudne citat ), ale taketo veci ma vytacaju dost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1632 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2005, 21:58 Predmet: |
|
|
tiez som spokojny, ale myslim si ,ze to ze nam dal SPOTY vezenie na dva dni, bolo az moc prisne....
a aby som bol presny, myslim tym vezenie za to udajne "rasisticke spravanie" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spoty VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2004 Príspevky: 912 Bydlisko: London Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2005, 22:22 Predmet: |
|
|
nemyslim si, ze to bolo az take prisne.... proste si precitajte co ste do tej temy postovali.... sa nehanbite ? som zvedavy co by na to povedali vasi rodicia keby videli ako sa vyjadrujete..... a aby som bol korektny... na tu temu konkretne tuto : http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=17861
Slnecne popoludnie a Vam na dvere niekto klope. tvorite a zistite ze je to asi 9 rocne spinave ciganca a pyta si pohar vody. Co urobite:
| hezo napísal: |
ja by som mu dal vodu s cyankáliami  |
| djbliss napísal: |
jj cyankáli, to je cista Ludskost.. bezbolestne a... :smt116 |
bezbolestne to je aj kladivom do temena!!! |
| romero napísal: |
| djbliss napísal: |
jj cyankáli, to je cista Ludskost.. bezbolestne a... :smt116 |
bezbolestne to je aj kladivom do temena!!! |
tak tak. strieskat ho ako hada aby si to čierny deges zapametal. do plynu s nimi.  |
| soviet666 napísal: |
ja by som mu dal ciste cyankaly nech vie co je to zivot  |
| TheEliTe napísal: |
Ja by som ho neposlal do riti ale nekam hlbsie  |
ma upozornili ini uzivatelia.... boli zhrozeni nad tym co sa tam pise... po precitani temy som spravil to co som spravvil. stojim si za tym ! a pre informaciu, za porusenie Pravidla 6 je Ban... preto si myslim, ze som bol mierny.....
chybu som spravil v tom, ze som vam do dovodu napisal "rasisticke vyjadrovanie"... tak to na mna posobilo.... no bolo by byvalo lepsie napisat vam tam .. porusenie Pravidla 6...
taka mala rekapitulacia :
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie budú znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban).
Pravidlo 10:
Zakazuje sa používanie vtipov a príspevkov s tématikou postihnutia, sexuálnej orientácie, náboženstva alebo rasovej diskriminácie. Takéto príspevky budú vymazané a užívateľ bude uväznený.
Pravidlo 12:
Zakazuje sa prispievaniu príspevkov bez vecného obsahu. Takéto príspevky budú vymazané a užívateľ bude uväznený. Snažte sa obmedziť aj počet smajlíkov v príspevkoch.
a nakoniec pre masterrra a whiteka :
Pravidlo 16:
Výhrady na prácu administrátorov alebo moderátorov budú ignorované. Ak sa Vám nepáči, nájdite si iné fórum. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15706 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2005, 22:40 Predmet: |
|
|
| Pravidlo: 6&7&10&16&17 nehovorim ze su cele zle ale az velmi prisne.. |
Ja si myslim, ze tieto pravidla co si napisal su dobre. To, ze si ty rasista, to je uz tvoj problem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Avalong Light Star

Stav:  Založený: 27.02.2005 Príspevky: 204
Zaslal: 11 Jún 2005, 22:40 Predmet: |
|
|
Spoty mas uplnu pravdu v teme sa ukazalo kto je kym
v niektorych pripadoch by mohli byt aj tie basy prisnejsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2921
Zaslal: 11 Jún 2005, 23:10 Predmet: |
|
|
| dozvedel som sa ze niektori moderatori jednoducho vymazu tie prispevky z gramatickeho okienka ktore sa tykaju ich...podla mna to je zneuzivanie pravomoci...ostatni uzivatelia taku moznost nemaju |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|